Az új férfi szépségipari divat

Barber

A férfi hajviselet és arcszőrzet divat kapcsán folyamatosan változnak a trendek. 1-2 generációval ezelőtt a bajusz, és a szakáll is divatban volt, illetve sokan voltak akik csak bajuszt viseltek.
Aztán következett egy időszak, amikor mindenki rendszeresen borotválkozott, és furcsa is volt itt középeurópában, ha valakinek akár bajsza, akár szakálla volt.
Az utóbbi években viszont ismét visszajött a szakáll a divatba, bár ez jelentősen trendibbé vált. Igazán mesterien formázott és ápolt szakállak jelentek meg. És ezzel megnövekedett az igény a barberekre is. Illetve vannak akik csak a borostáig jutnak, mert az áll jól nekik. Valamennyire ez talán össze is fonódott a férfiassággal.

Azonban ami a leginkább feltűnő lehet manapság, az a bajusz! Igen. Sokan nem kezelik külön, csak kvázi a szakáll egy részének gondolják, pedig hatalmas lehetőségek vannak a bajuszban. Akár pödörni is lehet! Szóval ha valami igazán egyedit szeretnél az arcszőrzeteddel, egy barber shop Budapesten igazán nagy segítségedre lehet! Legyen az bajusz, borosta vagy szakáll, esetleg egy teljesen új trendi frizura.

Megosztás